Hódi Pamelát ismét durván betámadták a követők - Fotó

Hódi Pamela támadás influencerkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostanában alig telik el úgy nap, hogy Hódi Pamelát ne piszkálnák valamiért. Követőinek legújabb problémája, hogy túl soknak vélik a, reklámokat ezért nekimentek az influenszernek, aki azonnal reagált a bántó megjegyzésekre: megélhetése miatt a következő időszakban csak gyarapodni fognak oldalán a hirdetések.

Pamela a szakítás óta egyedül tartja fenn drágább albérletét, ezért minden ilyen megbízásnak örül, amit természetesen el is fogad. A rajongóknál azonban teljesen betelt a pohár, megelégelték, hogy sosem látnak "őszinte" posztokat tőle.

„Szánalmas! Alig h hazaért a nyaralásból, ki sem pakolt még tuti, már lefekszik a szőnyegre árulni, reklámozni bármit, csak pénzt kapjon!"
„Imádlak Pami, de már kicsit sok a reklám... követlek, mert érdekel, hogy vagy/vagytok, de kicsit túltolod a reklámokat.... ne haragudj..."

Forrás: Instagram

Pamela nem bírta visszafogni magát a negatív kommentek miatt, így hasonló stílusban próbált reagálni ezeknek az embereknek:

„Menézném, ha bárki kapna egy felkérést, mit mondana...valószínűleg nem azt, hogy : köszönöm, de nem, mert...na mindegy!" – válaszolt vissza indulatosan Hódi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.