Kiesett a hetedik emeletről, majd egy másik emberre zuhant

Forrás: Shutterstock -
zuhanás öngyilkos Spanyolország öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tragikus esemény a Melia Don Pepe szállodában történt a spanyolországi Marbellában. Egy brit turista, Anthony Holmes egyelőre ismeretlen okok miatt kiesett – rendőrség azonban nem zárja ki öngyilkosságot sem – egy hotel hetedik emeletéről, ezzel megölve egy ártatlan 43 éves férfit.

Az áldozat Antonio Gonzalez, kétgyermekes apa éppen a barátaival nyaralt egy ötcsillagos szállodában. A teraszon volt, amikor a 49 éves brit Holmes lezuhnat a hetedikről, pontosan Gonzalezre zuhanva. Mindkét férfi azonnal meghalt - írja DailyStar.

A 49 éves brit férfi kiesett a hetedik emeletről, majd egy másik emberre zuhant (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A rendőrség még vizsgálja az esetet, nem tudni egyelőre, hogy baleset történt vagy öngyilkosság. Azt viszont tudni lehet, hogy a brit turista a családjával vakációzott Spanyolországban.

Antonio Gonzalez egy konditerem tulajdonosa volt Marbellában. A férfi felesége recepciósként dolgozik egy másik hotelban, ám szörnyű balesetkor ő is a helyszínen volt, s csupán egy hajszál választotta el, hogy neki is baja essen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.