Ördög Nórával és Nánási Pállal reklámozzák a balatoni szállásokat

Fotó: M. Schmidt János/Origo -
Nánási Pál turizmus Ördög Nóra Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és Nánási Pál minden nyarat Balatonakarattyán tölt, ahol már egy kisboltot is üzemeltetnek. A helyi szállásadók pedig ezt meglovagolva, az ő nevükkel próbálják odacsalni a turistákat.

Már jó ideje szinte második otthona Ördög Nórának és Nánási Pálnak Balatonakarattya. A család évek óta rendszeresen ott tölti a nyarat, onnan járnak dolgozni is. A település olyannyira a szívükhöz nőtt, hogy úgy döntöttek, nyitnak egy közértet.
A helyi szállásadók pedig ennek borzasztóan örülnek, hiszen igazi reklámfogást csináltak belőlük, ugyanis többen az ő nevükkel hirdetik az apartmanokat - szúrta ki a Bors.

„Balatoni panorámás nyaraló Balatonakarattyán kiadó április 1.–október 30. közötti időszakban. Ördög Nóra és Nánási Pál boltjától néhány 100 méterre...." – ilyen és sok hasonló hirdetést lehet találni a szállásadóktól.

Ördög Nóra és Nánási Pál boltjával reklámozzák a szállásokat a Balatonon. Fotó: M. Schmidt János/Origo

Ördög Nóra és Nánási Pál elárulta, ők ezt cseppet sem bánják, sőt megtisztelőnek tartják:

„Ez nagyon hízelgő, és örülök, ha azzal, hogy itt vagyunk, nemcsak nekünk jó, hanem másoknak is. Amióta a kisbolt-projekt elindult, rengetegen jönnek, vásárolnak, s ami még jobb, hogy szinte kivétel nélkül mindenki elégedett és visszajár"

Nóri szerint ez a kis balatoni település több figyelmet érdemelne, hiszen hihetetlenül hangulatos hely, és lélegzetelállító a panorámája.
„Bár ez a divatos nagyvárosokhoz képest elég pici község, mégis a legeslegszebb a panorámája, hangulatos és gyönyörű kis hely, úgyhogy én bátran ajánlom mindenkinek, és igenis több figyelmet Akarattyának" – mesélte Nóri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.