Berki Krisztián nyilvános videóban támadja Hódi Pamelát

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela -
Hódi Pamela videó támadás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián nyilvános videóban támadja gyermeke anyját, Hódi Pamelát. Azt állítja, nem tudják rendezni közös gyermekük, Nati ügyeit.

Berki Krisztián és Hódi Pamela kapcsolata szakításuk óta nem felhőtlen, most Berki nyilvános videóban támadja gyermeke anyját. Azt állítja, nem hajlandó személyesen találkozni vele és megvitatni a Nati jövőjével kapcsolatos ügyeket. Elmondása szerint 2019. május 16-a óta nem tudtak erre időpontot találni.

Berki Krisztán nyilvános videóban állt bele Hódi Pamelába Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

meg kéne beszélni a jövőt, mert a gyermekünkről van szó!

Borsa találkozót azért mondják le, mert Berki olyan helyen töltötte a szabadságát, amely a koronavírus miatt veszélyezetettnek minősül.

A kommentelőket megosztotta Berki Krisztián, aki az Instagram-oldalán tette közzé a videót. Egyesek szerint ez nem a nyilvánosságra tartozik, mások viszont úgy vélik, ez is bizonyíték arra, milyen lelkiismeretes apa is Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.