Gesztesi Károly szerelme, Mattesz Csilla elárulta, hol akartak új életet kezdeni

Forrás: MTI/Földi Imre -
Gesztesi Károly Liptai Claudia Mattesz Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már írtunk róla, gyengéd érzelmek fűzték össze Mattesz Csillát és Gesztesi Károlyt. Az 57 éves úszóoktató most arról beszélt, mit élt át az elmúlt hónapokban, és hogy miért nem vállalták fel a világ előtt szerelmüket a színésszel.

"Imádta Claut, ő volt számára a tökéletes nő. De Karcsi nem tudta elfogadni, hogy vége. Ha beszélt erről, azonnal könnybe lábadt a szeme, és a vállamon sírt. Hiába voltam a lelki társa, külsőleg sosem tudtam felérni Claudiához. De nem is akartam" – nyilatkozta Csilla a hot! magazinnak.

"Az ötvenedik születésnapunkon már majdnem felvállaltuk a kapcsolatunkat, de akkor született az unokám, és nem akartuk, hogy egy nagymamával hozzák össze Gesztesit" - tette hozzá.

"Két évvel ezelőtt komoly mélyponton volt. Kértem, hogy válasszon, mert már én sem bírtam a bizonytalanságot. Végül ő belépett a gyülekezetbe, én pedig férjhez mentem" – nyilatkozta Csilla, aki ezután egy évig nem találkozott a színésszel. Utána Gesztesi kereste meg őt.

Forrás: MTI/Földi Imre

"Befizetett az óriáskerekére, ami egy órán át csak a miénk volt! Olyanok voltunk, mint két tinédzser! Fogtuk egymás kezét, néztük a várost, és kibeszéltük a fájdalmainkat. Mindig tervezgettük, hogy csinálunk együtt valami nagyot, de nem jött az ihlet. Nem voltunk ahhoz egyek, hogy közöset alkossunk... Nagyon kicsi hiányzott! Aztán novemberben kitaláltunk egy menekülőutat: ha a gyerekek leérettségiznek, akkor elhagyjuk az országot, és Tenerifén kezdünk új életet. De a sors közbeszólt..." - emlékezett vissza a nő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.