Deres Ádám szexi kigyúrt izmos szívdöglesztő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres sportoló megmutatta tökéletesen kidolgozott felsőtestét.

Az Exatlon Hungary dögös sztárja, Deres Ádám egy meglehetősen forró képet osztott meg az Instagram-oldalán. A kép mellé egy motiváló szöveget is írt az álmok megvalósításáról. Ádám szerint a siker kulcsa az idő, a rendszer, valamint a folyamatosság. Kidolgozott felsőtestét nézve el is hisszük neki.

"...Egy-egy sikersztori mögött súlyos évek is állhatnak. Légy türelmes, és Te csak lépkedj tovább!Végül azt látod, hogy a mindennapos "egy lépéseid" összege az év végére legalább a 365-öt érik el.Ezek lesznek azok a lépések, melyek elhozzák magukkal az eredményeket, a sikert, és ezek a lépések valósítják meg azokat az álmokat, amelyeket este lefekvés előtt vizualizálsz magad előtt.

Ezek a lépések rejtik az IGAZI KITARTÁST."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Egyetlen lépésnyire az álmaidtól. . Ideiglenes motiváció-ambíciók megtartása. Kisebb célokat elérni-álmokat megvalósítani. Formába jönni-formában maradni. Tervezni-Cselekedni. A különbség az itt felsorolt párhuzamok között, egyedül a beléjük fektetett idő és energia. . Azt látom, hogy bárki képes nagy elszántsággal, tűzzel elindulni valami iránt..egy kis ideig. Viszont azt is látom, ha az eredmények lassan jönnek, nem akkor, vagy nem olyan formában, ahogyan várnàk őket, ezen a ponton többen megállnak, feladják, esetleg a rövidebb utat választják. Ahelyett, hogy keresnék a megoldást, a fejlődéshez vezető kulcsot/ kitartanának az àltaluk kijelölt út mellett, és hinnének abban. . Türelem. A kulcs; az Idő, a Rendszer, valamint a Folyamatosság. Először is: keresd meg azt, mi az, amiért képes volnál akár évekig elszántan tenni, dolgozni, és menni. Csak ez az erős cél/álom ad majd elég erőt ahhoz, hogy akkor is menni tudj érte, amikor majd úgy érzed, feladnád. Ezt követően fontos, hogy tudatosítsd magadban: Ne egy nap alatt akard megváltani a világot! Ehelyett minden nap tegyél csak egyetlen egy lépést azért a célért, amit kitűztél magad elé! Hol kisebbeket lépsz majd, hol nagyobbakat. De folyamatosan lépsz, és ez a lényeg! Jelölj ki rövidtávú célokat, a sikerélmény és a motiváció fenntartásához, de a szemed mindig az álmaid horizontja felé nézzen. . Az életben a legtöbb dologhoz idő kell. Ezen nem tudunk változtatni, bármennyire is szeretnénk. Ezt pedig el kell fogadnunk. Egy-egy sikersztori mögött súlyos évek is állhatnak. Légy türelmes, és Te csak lépkedj tovább! Végül azt látod, hogy a mindennapos “egy lépéseid” összege az év végére legalább a 365-öt érik el. Ezek lesznek azok a lépések, melyek elhozzák magukkal az eredményeket, a sikert, és ezek a lépések valósítják meg azokat az álmokat, amelyeket este lefekvés előtt vizualizálsz magad előtt. Ezek a lépések rejtik az IGAZI KITARTÁST. . Egy lépésnyire vagy az álmaidtól. Indulj el! . : @szalaymona . #photo #shooting #mik #hair #style #ootd #hairstyle #fashion #model #outfit #body #picture #instagram #instagood #instadaily #picture #picoftheday #photo #photography #life #face #healthy #look #skin

ᴀᴅᴀᴍ ᴅᴇʀᴇs (@deresadam023) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.