Lopással vádolják Gór Nagy Máriát

Forrás: TV2/Mokka -
lopás Gór Nagy Mária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gór Nagy Mária legutóbbi szexi fotója felrobbantotta az internetet, úgy vélik photoshoppolta a képet. A hitetlenkedők szerint lehetetlen, hogy a színitanoda igazgató ilyen jó formában legyen. Sokan megkérdezték, hogy a múlt században készült-e a kép, aztán volt, aki felvetette, hogy ellopta valakinek a testét, és a saját fejét rászerkesztette.

„Négy hónappal ezelőtt készült ez a fotó. Aki nem hisz a képnek, azt szívesen látom vasárnaponként a budapesti Szimpla piacon, ott szoktunk összejönni hetente egyszer a barátnőimmel. Ott meg lehet nézni engem élőben is. Nem foglalkozom egyébként azokkal, akik kritizálnak" - kezdte a Borsnak Gór Nagy Mária.

Gór Nagy Mária jól érzi magát a bőrében, ami a külsején is nyomot hagy Forrás: TV2/Mokka

„Talán ennek a hozzáállásnak is köszönhetem, hogy jól érzem magam a bőrömben, és ez a külsőmön is nyomot hagy. Nem szorongok, nem akarok megfelelni senkinek. Persze tenni is kell azért, hogy így nézzek ki. Én gyerekkorom óta teszek. Mindig is sportoltam, többek között tornász voltam. Aztán a színművészeti idején megalapítottuk a Művész Sportklubot, a Hajós Alfréd uszodában a mai napig saját öltözőnk van, bérletünk, egy héten háromszor úszunk. Emellett sokat gyalogolok, tízezer lépés fölött vagyok naponta" – magyarázta a színésznő.

A képet ITT tudod megtekinteni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.