Rubint Réka bikinis fotóival vágott vissza a kommentelőknek

Rubint Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk róla, Rubint Réka és Schobert Norbi Santorinin nyaralnak. A fitneszpár sok-sok képet készített, amelyek közül a kozösségi oldalakra is jutott bőven. Legutóbbi képeivel Réka azoknak vág vissza, akik szerint nem elég jó nő. 

"Rengeteg alkalommal megkapom: "Fúj, de ronda! Fúj, de izmos! Na! Èn biztos, hogy nem akarok ilyen lenni!" Nem is kell és az ilyen kommentelőket megnyugtatom, hogy nem is lesznek ilyenek! Hogy miért?! Azért, mert aki rendszeresen edz, kitartò, következetes munkát fektet a mindennapjaiba, az pontosan tudja, hogy rengeteg munka, tisztelet és kitartás szükséges az eredmènyek eléréséhez!
A munkàm az életem! A hitelesség a védjegyem! Az imádott Alakreform családom az egyik legnagyobb büszkeségem! 42 évesen jò ez így nekem" - írta Réka bikinis képeihez.

Szerinted túl izmos Réka?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.