Sírva fakadt a színpadon Tóth Gabi - szabadjára engedte érzéseit

Tóth Gabi anyaság sírás fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú kihagyás után Tóth Gabi szombat este újra koncertet adott: a kismama az egyik dal éneklése közben annyira elérzékenyült, hogy elsírta magát.

Tóth Gabi szombaton a Papp László Sportaréna teraszán, a Dekken adott minikoncertet. Az énekesnő bomba formában lépett színpadra, és láthatóan nagyon élvezte, hogy újra közönség előtt énekelhet.

Mikor Gabi Cserháti Zsuzsa egyik legnagyobb slágerét, az Elfelejtett dalt énekelte, nem csak a nézők, de ő maga is nagyon elérzékenyült. A szám közben egy pillanatra elcsuklott a hangja, és kénytelen volt elfordulni, csak ezután tudta folytatni az előadást, majd gitárosa vállára borulva engedett szabad utat érzéseinek - írja a Bors.

„Amióta megszületett a kislányom, Hanni, még érzékenyebb vagyok. Előtte is az voltam, és ez az egész családra jellemző. Próbáltam úgy énekelni, hogy közben nem bőgöm el magam, de ez van. Engedjük szabadjára az érzelmeket!"

– mondta Gabi.

Forrás: Tóth Gabi/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.