Tóth Andinak elege lett a róla szóló cikkekből, és cicifogdosás közben üzent - Videó

Forrás: Tóth Andi, Instagram -
üzenet flegma énekesnő Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Tóth Andinál betelt a pohár. Az énekesnő azt sérelmezi, hogy mindenhol melléről és testéről írnak, ezért úgy döntött, telepakolja kompromittáló videókkal az Insta-oldalát.

Tény, hogy Tóth Andi az utóbbi időben számos szexi fotót tett közzé közösségi oldalán. Az énekesnő többször is bikiniben mutatta meg bájait, amivel semmi gond, azonban a napokban felkerült a közösségi oldalára egy túlretusált fotó is, ami szemet szúrt néhány embernek, és rengeteg támadást kapott.

Az énekesnőnél betelt a pohár, és először tiltotta a szóban forgó fotó alatt a kommenteket, majd több olyan videót is közzétett oldalán, amivel tovább hergelheti az embereket.

A másik videóban Andi külön kiemeli, hogy bikinialsóját otthon hagyta, ezért bugyiban napozik, majd erőteljesen megfogdossa melleit, és azt kéri, hogy írják meg róla ezt is.

A kommentelőknek megoszlik a véleménye Andi provokatív videóiról: sokan azt írják, hogy ne foglalkozzon velük, hiszen csak irigyek, de vannak, akik szerint csak is ő tehet arról, hogy csak bájairól szólnak a hírek.

-írta az egyik kommentelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.