Ilyen szülésre vágyik Köböl Anita

Forrás: Instagram/Köböl Anita -
terhesség szülés Köböl Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köböl Anita élete egyik legszebb és legizgalmasabb időszakát éli, hamarosan megszületik első gyermeke. A bájos kismama lassan szülni fog, ugyanis már a hetedik hónapban jár. Nem kell sokat várnia arra, hogy kezében tarthassa a kis csöppséget. Most pedig azt is elárulta, hogy milyen szülést szeretne.

„Meg voltam győződve róla, hogy nekem fiam lesz, de végül kiderült, hogy bizony kislányom, így a nevét még nem találtam ki. Sürget az idő, augusztus végéig a születése napjáig ki kell találnom. Csak a minimum időt szeretném otthon tölteni a kicsivel. Mivel egyedül álló szülő leszek, nem is tehetem meg, hogy ne dolgozzak. Nyilván nem így terveztem, de talán a jó Isten a könnyű terhességet adta cserébe a kapcsolat elvesztésének fejében" - nyilatkozta a műsorvezető a Ripostnak.

Forrás: Instagram/Köböl Anita

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.