jótékonykodás Robin Williams születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robin Willams hat éve hunyt el, a színész idén július 21-én lett volna 69 éves. Lánya, Zelda megható üzenettel köszöntötte fel édesapját, és úgy döntött, különleges módon emlékezik meg róla.

Robin Williams filmjeivel mindenki arcára mosolyt varázsolt, ám ő maga súlyos depresszióval küzdött. Sajnos ez odáig vezetett. hogy a színész önkezűleg vetett véget életének hat éve.
Lánya, Zelda Williams egy megható üzenettel emlékezett meg édesapjára születésnapja alkalmából, és úgy döntött, ennek apropójából másokon fog segíteni, és mindenkit erre buzdít, aki teheti.

„Apa ma lenne 69 éves, szülinapja alkalmából (valamint a csodálatos szám apropóján), 69,69 dollárt adományozok annyi hajléktalanszállónak a környezetemben, amennyinek csak tudok. Csatlakozzatok hozzám, ha szeretnétek. De mindettől függetlenül, kívánok mindenkinek igazi, szívből jövő, hasfogós nevetést!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.