Weisz Fanni barátnőjével a Balatonnál vigasztalódik

Forrás: Facebook/Weisz Fanni -
Weisz Fanni barátnő Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni a barátnőjével a Balatonon vigasztalódik. Ugyan házasságának vége, a gyűrűjét még nem vette le. 

Weisz Fanni Instagram-oldalán jelentette be, hogy vége a házasságának. Leszögezte, nincs harmadik fél, de kihunyt közöttük a szikra, és hiába vártak, hiába próbálkoztak. A szakítás és a válás mellett döntöttek, úgy tudni Fanni már el is költözött. Azóta a modell nem posztolt közösségi oldalaira, de tegnap kivételt tett és Instagram-sztorijában megmutatta, mivel próbál boldogságot csempészni napjaiba, és egy kis időre feledni tönkremnet házasságát: a barátnőjével elutazott a Balatonhoz.

Weisz Fanni a Balatonnál próbál feltöltődni Forrás: Facebook/Weisz Fanni

Nagyon szomorú és kivan, általában hatalmas napszemüveg mögé rejti az arcát.

Blikknek

A pszichológus elmondta, megszokott, hogy nem veszik le a gyűrűt. "Ilyenkor egy emberben szabályosan harcot vív a remény és a reménytelenség, a régi, közösen megélt szép emlékek és a meghozott döntés súlya. Néha el akarjuk fojtani, néha szeretnénk felszínre engedni, de ennek a folyamatnak végbe kell mennie, ám az személyiségfüggő, ki milyen gyorsan lesz készen arra, hogy elinduljon egy új úton" - árulta el Rusz Edit szexuálpszichológus

Lekapták: így felejt Weisz Fanni férje a szakítás után, nem volt egyedül

Mindenkit meglepett a hír, miszerint a sztárpár szakított. Weisz Fanni és Hajmásy Péter, Hagyma a napokban jelentette be, hogy házasságuk tönkrement. A férfi így próbálja túltenni magát a történteken.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.