Jubileumi koncertre készül a Cotton Club Singers Zsédával együtt

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
Zséda zene koncert Cotton Club Singers
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Cotton Club Singers 25 éves jubileumi koncertre készül, ennek alkalmából pedig az összes eddigi tag együtt zenél majd szeptemberben. Zséda nagyon várja már, hogy ismét a bandával énekelhessen.

A Cotton Club Singers a '90-es években alakult, és óriási sikernek örvendett. Zséda hét év után jelentette be, hogy kiválik az együttesből, és szóló karrierbe kezd. Kozma Orsi váltotta őt a bandában, majd több tagcserét követően felbomlott az együttes. Ám néhány éve újra színpadon zenélnek.
Most a megalakulásuk 25. évfordulóján összeállnak a régi tagok.

„Volt már az elmúlt években egy-egy ilyen alkalom, amikor újra együtt zenéltünk, s mindig jól éreztük magunkat, és úgy tapasztaltuk, a közönségnek is igénye van erre. Így tehát az együttes a megalakulásának a 25. évfordulóján is összeáll, és együtt csendül fel ez az öt hang, aminek nagyon örülök" – mesélte a Borsnak Zséda.

Zséda a Cotton Club Singersben énekel újra. Fotó: Szabó Gábor/Origo

Az énekesnő bevallotta, anno nagyon nehezen vett búcsút a Cotton Club Singerstől, de nem bánta meg döntését.

„Minden elválás nehéz valahol... A terveim azonban anno már nem voltak a zenekar keretein belül megvalósíthatóak, s muszáj volt lépnem. De minden úgy jó, ahogy történt, s a lényeg a jelenen van" – mesélte Zséda, aki szintén nincs könnyű helyzetben a járvány miatt, hiszen csakis a zenélésből élt, de elfogadja a jelenlegi helyzetet.

„Az Életben maradni című számom vezeti a slágerlistákat, új lemezen is dolgozom, de nyilván nem egyszerű ez a helyzet, és ahogy sokan, én is számos nagy lehetőségtől elestem az utóbbi időben. Azt gondolom, az ötszáz fő, akik a jelenlegi előírás szerint jelen lehetnek egy-egy koncerten, arany középutat jelent most."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.