Közös dallal rukkolt elő Berkes Olivér és DJ Sterbinszky - Videó

Berkes Olivér dal Sterbinszky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legkülönlegesebb hangú énekes, Berkes Olivér, és a hazai dance-szcéna kiemelkedő alakja, Sterbinszky vadonatúj kollaborációval jelentkezett.

"A világot forgatnám fel" nagy kedvencnek ígérkezik: Olivér karakteres hangszíne tökéletesen passzol Sterbinszky lüktető, feszes tempójú alapjához, a végeredmény pedig egy igazán fülbemászó, pulzáló, pop újdonság lett.

Berkes Olivér igencsak sikeres éveket tudhat maga mögött. Az énekes-dalszerző a magyar poppaletta egyik meghatározó szereplője, akinek olyan slágereket köszönhetünk, mint a "Visszakér a múlt", a "Rólad szól", vagy a Miss Mood-dal közös "Számítok rád".

Sterbinszky pedig évtizedek óta megkerülhetetlen a klubéletben: a sikert sikerre halmozó DJ-producer itthon és külföldön is rendre teltházas bulikkal rázza fel a közönséget, valamint sorra jelentkezik izgalmas saját szerzeményekkel. Legutóbb Majka és a New Level Empire közöséhez, az „Újra úton" című számhoz készített felejthetetlen remixet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.