gyermekprostitúció rendőrség pedofil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtuk, a hajdú-bihari rendőrök 2020 februárjában értesültek arról, hogy egy Furtán élő 13 éves lányt két férfi szexuálisan bántalmazott. A nyomozók kihallgatták a két berettyóújfalui lakost, akiknek több vádpont miatt is felelniük kellett, időközben azonban a lány két rokona is bekerült a hatóságok látóterébe. Mint kiderült, a lány 41 éves nevelőanyja és 22 éves bátyja pénzt fogadtak el a lánnyal való szexuális aktusért cserébe.

Az RTL Klub információ szerint, alkalmanként mindössze 12 ezer forintot kértek. A csatorna úgy tudja, a 41 éves nő és a 22 éves férfi általában 60 év feletti férfiaknak kínálták a gyereket. A kislánynak előre megbeszélt találkozókra kellett járnia.

A két gyanúsítottat tegnap letartóztatták, kiskorú sérelmére elkövetett emberkereskedelemmel és gyermekprostitúcióval vádjával. Akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.