Pécsi Ildikó egy hétre kórházba kerül, több vizsgálatot is elvégeznek rajta

Forrás: smagpictures.com/Olajos Piroska -
klinika Pécsi Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Egy családi barát szerint Pécsi Ildikónak erős hangulatingadozásai vannak: az egyik pillanatban még vidáman mesél néhai férjéről, Szűcs Lajosról, a másikban pedig teljesen összeomlik. Ezért is úgy gondolják, hogy egy egy hetes klinikai kezelés jót fog tenni a színművésznőnek, annak érdekében, hogy minél erősebb legyen.

A Ripost legfrissebb információi szerint, a gyászoló színésznő az egész jövő hetet egy klinikán tölti majd, hogy egy kicsit megerősödjön. Erre szüksége is lesz, hiszen hamarosan élete talán legnagyobb próbatétele vár rá: hiszen augusztus 6-án végső búcsút kell vennie imádott férjétől.

Forrás: smagpictures.com/Olajos Piroska

„Ha minden jól megy, július utolsó hetét egy klinikán, szakszerű orvosi felügyelet alatt tölti Ildikó. El sem tudom mondani, mennyire felnézek rá, mert egy roppant erős asszony, de most mégis össze kell szednie magát, ami érthető, hiszen pokolian nehéz időszakon megy keresztül. Teljes körű kivizsgáláson vesz majd részt. Persze mindenki igyekszik tartani benne a lelket, de beláttuk, hogy jót tenne neki az orvosi felügyelet"

Arról már beszámoltunk, hogy a jó ismert labdarúgót egy focilabda alakú urnában temetik majd el, a szertartás pedig Pécsi Ildikó kívánsága miatt zártkörű lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.