Kanye West nemes egyszerűséggel azt állítja, Kylie Jenner büdös

Forrás: Getty Images for Vanity Fair/2020 Getty Images and Vanity Fair/Rich Fury/Vf20 -
Kanye West Kylie Jenner kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kanye West újabban úgy döntött, igyekszik minél több családi szennyest kiteregetni, mivel házassága zátonyra futott. Ám most nem Kim Kardashianba állt bele, hanem Kylie Jennert vette elő, és hozta kellemetlen helyzetbe.

Kanye West az utóbbi időben halmozza a botrányokat. Nem elég, hogy elnökválasztási kampánybeszédében elárulta egyik legféltettebb titkukat, hogy Kimmel az abortuszon gondolkodtak, amikor megtudták, hogy első babájukat várják, a rapper kemény vádakkal illette anyósát, Kris Jennert is. Azt állította, felsőbbrendűnek érzi magát a feketékkel szemben.

Aggódnak Kanye West mentális állapotáért. Forrás: Getty Images for Vanity Fair/2020 Getty Images and Vanity Fair/Rich Fury/Vf20

Most viszont felesége húgát vette elő, és nemes egyszerűséggel büdösnek nevezte őt a Twitteren. Kylie erre csak annyit reagált: „LOL, kösz!"

Kanye azóta törölte a botrányos bejegyzéseket, de sokan aggódnak mentális állapotáért. Ugyanis Kim Kardashian is megerősítette, hogy komoly problémái vannak a rappernek. Úgy tűnik, a sztárpár kapcsolatának vége, mivel beadták a válópert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.