Így él most a Big Brother egykori sztárja

Forrás: renato_pavesi_gf_ungherese -
Big Brother Renato Pavesi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mondhatni bejött az élet! Renato Pavesi visszaköltözött Budapestre és Renascentia címmel augusztus 14-én megjelenik első nagylemeze, ezzel valóra váltva legnagyobb álmát, hogy gitárművész legyen. 

Jól tettem, hogy 11 éve Londonba költöztem. Sok helyre hívtak, korrekt pénzeket fizettek és a kocsma is jól ment, amit a Nagykörúton nyitottam két barátommal, de nekem az csak szórakozás volt" - árult el a Blikknek az egykori Big Brother sztár, aki hozzátette, hogy a valóságshow utáni hírnév minden percét élvezte.

Forrás: renato_pavesi_gf_ungherese

"

Ötven font volt a zsebemben, amikor Londonba mentem, szerencsére nem egyedül"

"Két haverommal laktam együtt, néha furcsa helyeken, gyakran bontásra váró ingatlanokban. Utcán zenéltem, éttermekben játszottam és tanítottam is, amíg a Kingston Egyetem zeneművészeti szakán tanultam. Ez öt évig tartott, szerencsére közben sohasem volt anyagi gondom"

Most itthon szeretne, mint zenész bekerülni a köztudatba. A Moby Dick gitárosával, Mentes Norberttel fog megjelenni augusztus 14-én egy közös lemeze, amin a rock keveredik a flamenco elemeivel.

Mentes Norbert és Renato Pavesi duója május 2-án szeretett volna a közönség előtt bemutatkozni az A38 állóhajó kiállítóterében, de a járványügyi veszélyhelyzet kihirdetését követően ezt szeptember 11-re halasztották.

"Egyelőre úgy néz ki, megtarthatjuk. Már nagyon várom a magyar közönséggel való találkozást" – mondta Renato.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.