Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia cukrászat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harmadik generáció óta van jelen Pataki Ádám családjában az üzlet, és ha a közismert cukrászon múlik, gyermekeik is továbbviszik ezt a hagyományt.

"A nagyszüleim és a szüleim generációjának még az volt a természetes, hogy követték egymást, ám ma ez máshogy megy. Kell az érdeklődés és az elhivatottság, hiszen ez napi 12-16 óra munkával is jár, de szeretném, ha folytatódna a hagyomány" - mesélte a Blikknek Ádám, aki hozzátette, hogy természetesen soha semmit nem fog ráerőltetni a gyerekeire.

Forrás: Somat

Olykor Liptai Claudia tinilánya, Panka is beugrik mosogatni, és a cukrászmester elégedett, hogy közös fiuk, Marci is érdeklődő.

"Csináltunk már együtt süteményt, sőt nemrég végignéztem, ahogy Marci marcipánnal gyurmázott. Volt rá példa, hogy zárás körül bejöttek az üzletbe az ikrek Pankával, és elkezdték leszedni az asztalokról a koszos poharakat, majd beálltak mosogatni. Szívmelengető volt ezt látni"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.