Traktor szakította ki a gyerekülést - meghalt az ötéves kislány

traktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vas megyei Nemeskolta és Sorkifalud között traktor és személygépkocsi ütközött össze péntek este. Az ötéves kislány válságos állapotban került kórházba, ám nem sokkal később életét vesztette.

A húsz éves férfi, aki a traktort vezette, figyelmen kívül hagyott egy stoptáblát, majd behajtott az útkereszteződésbe, és összeütközött a gépkocsival. Ezzel a jármű balhátsó oldalát szinte teljesen elpusztítva. A kislány pont azon az oldalon ült - szabályosan, gyerekülésbene, bekötve - ám a baleset következtében kirepült a kocsiból. Most pedig megszólalt az elkövető.

Műszaki hiba miatt nem tudott megállni - állította a 112Pressnek - amit próbált villogással jelezni az előtte haladó kísérőjárműnek. Annak sofőrje pedig a védett útvonalon haladó Mazdát próbálta, ám sajnálatos módon nem járt sikerrel. A traktor a Mazda hátsó oldalába csapódott, és kiszakította az autóból a gyerekülést, amit a kocsi mellett találtak meg az úton. Az ötéves kisgyermeket a helyszínen még sikerült újraéleszteni, de a szombathelyi kórházban meghalt. Mellette ülő testvére nem sérült meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.