Nem lesz megtartva Katy Perry és Orlando Bloom esküvője a koronavírus miatt

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency -
esküvő katy perry Orlando Bloom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először kellett törölni Orlando Bloom és Katy Perry esküvőjét. A pár különleges ceremóniát tervezett Japánban, ám erre a koronavírus miatt nem kerülhet sor.

Hamarosan megérkezik a sztárpár első babája, már óriási az izgalom a családban. Sajnos azonban a nyárra tervezett esküvőjük elmarad, így nem lesznek házasok, mire a kicsi megszületik.

Katy Perry és Orlando Bloom eredetileg tavaly télre tervezte volna a menyegzőt, de nem sikerült megtartani. Ezért úgy döntöttek, 2020 nyarán kerül sor a ceremóniára, méghozzá Japánban.
Viszont ezt most a koronavírus miatt kell elhalasztani – írja a Female First.

Hamarosan érkezik az új családtag Katy Perryékhez. Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A pár most már nem görcsöl az esküvőn, inkább elengedték, és kisbabájuk születésére koncentrálnak.

"Semmit nem érdemes szervezni 2020-ra, mert amit tervezünk, az nem jön össze. Már csak az a fontos, hogy a gyerekünk egészséges legyen. Mostantól mindenkinek csak egy héttel előre kellene gondolkodnia"

– mondta Katy Perry.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.