Reviczky Gábor szerint nincs értelme színházi előadásokat tartani

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Reviczky Gábor színház koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész csak nemrég kezdett újra színházban próbálni, de még előadásra nem került sor. Bevallotta, elég megterhelő volt számára az elmúlt időszak, a segítséget mégsem fogadta el. Ám így is azt gondolja, nincs értelme újranyitni a színházakat.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész szabadúszóként dolgozott, így ő talán még nehezebb anyagi helyzetbe került a koronavírus miatt. Noha már folynak a színházi munkák, még előadásra nem került sor.

„Bár bizonyos segítségek állnának rendelkezésre, ezeket nem akartam igénybe venni. Megpróbáltam kihúzni valahogy és lassacskán úgy néz ki, sikerül is. Bár a dolgok még mindig nem jöttek egyenesbe, hiszen a próbák ugyan folynak, előadásról még szó sincs" – mesélte a színész a Blikknek.
Reviczky ennek ellenére úgy gondolja, nincs értelme megnyitni a színházakat.

„Ötszáz főnél nagyobb előadást még mindig nem lehet tartani, és az, hogy csak két-három méterre ülhetnek egymástól a nézők, kész ráfizetés. Így szerintem felesleges előadásokat tartani"

Reviczky Gábor szerint így nem érdemes színházi előadásokat tartani. Fotó: Polyák Attila - Origo

Azért sem volt könnyű az elmúlt időszak számára, mert attól tartott, elveszítheti önkormányzati bérlakását, emiatt pedig sok támadást kapott.

Havi 153 ezer forintot fizetek érte, plusz a rezsi, úgyhogy nem mondanám, hogy ingyen van,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.