Komoly függőségekkel küzdött, mélypontra került Ed Sheeran

Forrás: Rockstar Photographers
Forrás: Rockstar Photographers -
vallomás függőség Ed Sheeran alkoholprobléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes őszintén mesélt arról, hogy problémái voltak az ivással, sőt az evéssel is. Ed Sheeran mélypontra került 2014-2015-ös világturnéján, amiből azóta sikerült kilábalnia.

A világsztár egy online csúcstalálkozón fedte fel életének egyik sötét időszakát, amikor a turnék során rengeteget ivott, mély depresszióba esett, pánikrohamokkal is küzdött, és utálta a testét.

Ed Sheeran komoly függőségeiről vallott. Forrás: Rockstar Photographers

Elárulta, meglehetősen sokat ivott, nem csupán egy pohárkáról volt szó, mert azzal még nem lett volna akkora gond, de két üveggel már annál inkább.

De nem csak az ivással gyűlt meg a baja, hanem az evéssel is. Ed ugyanis gyakran kétszer vacsorázott, emiatt pedig egyre mackósabb lett, és elkezdte utálni a testét – mesélte a BBC-nek.

Szerencsére felesége, Cherry nagyon egészségesen él, ő szeretette meg a vele futást is, és neki hála odafigyel a táplálkozásra, így a testsúlya is jelentősen csökkent. Ezenkívül mára az alkoholt is letette az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.