Elképesztő állítás: hazánkban élt, és kínozta a férje a világhírű celebet

hipnózis vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ausztrál reality-sztár, Abbie Chatfield azt állítja, hogy előző életében Magyarországon élt és férje megölte a gyerekét, és kínozta őt, ráadásul ebben a világban is megtalálta őt. 

Abbie egy úgynevezett múltbéli regressziós terápián vett részt, amely a hipnózis egyik formája, ezzel a módszerrel vissza lehet emlékezni a tudatalatti emlékeinkre és az előző életekre is akár. A fiatal nő pedig teljesen megrémült a látottaktól. Remegő kezekkel és riadt hanggal közölte rajongóival a különös tapasztalást: állítása szerint a férje megölte a fiát - írja a Ripost.

„Ott voltam az 1700-as években Magyarországon. Fekete csizmát hordtam, hosszú barna hajam volt, és nagyon vékony arcom. Rettenetesen féltem, és meg voltam ijedve. Azt hiszem, ő volt a férjem, aki megölte a fiunkat. Azt hiszem, hogy az előző életemben a volt férjem az a jelenlegiben a volt barátom. Ő most itt van ebben az életben, hogy tovább kínozzon engem" – mondta Abbie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.