Ezt nem gondolták komolyan! Ledagadtozták a fiatal Amália hercegnőt

hercegnő duci újság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A leendő holland királynőt, Amáliát hercegnőt leducizták, plus size-nak nevezték egy magazinban, ami hatalmas port kavart.

A spanyol és portugál nyelvterületeken megjelenő Caras bulvármagazinnál felelőtlen döntést hoztak a szerkesztők. Nem igazán gondolták át mit írnak a holland hercegnőről. A legutóbbi címlapjukon ugyanis az olvasható, hogy „Máxima királyné lánya, Amália büszke a plus size méretére".

Az olvasók és a hollandok rendkívül felháborodtak, nem értik, hogy egy 16 éves lányra, hogy merik azt mondani, hogy duci. Úgy vélik ez káros lehet a lelki fejlődésére, és testképzavarokat okozhat. Arról nem beszélve, hogy leendő uralkodóként, nem ártana neki megadni a tiszteletet.

Az újság próbált védekezni,ám ők azt szeretnék, hogy nyilvánosan bocsánatot kérjenek a szerkesztők Amáliától és Máxima királyétól is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.