Hoppá! Kisebb melleket szeretne a híres fehérneműmodell

mell Rhian Sugden
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok nő megveszne azért, ha nagyobb keblekkel rendelkezne, s hölgyek milliói feksztenek kés alá annak érdekében, hogy méretesebb melleket varázsoljanak nekik a plasztikai sebészek. Ám akadnak olyanok is, akik sokkal kisebbre vágynak, ehhez a csoporthoz tartozik brit bulvársajtó egyik leghíresebb fehérneműmodellje, a 33 éves Rhian Sugden is.

A csinos hölgy kisebbíttettné a 32G méretű gigamelleit, amelyek 800 ezer font, mintegy 300 millió forintnyi szerencsét hoztak eddig neki. Sugden karrierje 19 évesen indult be, a brit pletykalapok harmadik oldalának szexi nőjeként.

Mindig D/E méretű melltartókat hordtam, de mióta férjhez mentem felszedtem néhány kilót, ha hiszik, ha nem a melleimre és sehova máshová. Megszöktek az ellenőrzés alól és a gravitáció is megteszi a hatását. Mindent megteszek, hogy C méretű legyek – magyarázta a modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.