Mészáros Béla és Szakács Hajnalka között dúl a szerelem

Mintaapák Szakács Hajnalka szerelem Mészáros Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mészáros Béla kendőzelten őszinteséggel mesélt arról, mikor kezdődött a szerelem Hajnalkával. 

Ahogy azt korábban megírtuk, tavaly decemberi bemutatóján, és azóta is töretlenül tarol a Seveled című film. A produkció sztárja, Mészáros Béla akkoriban nem is gondolt a szerelemre, egészen a film premierjéig, ahol is valami megváltozott közte, és kolléganője, Szakács Hajnalka között. Mint kiderült, a két színművész a film forgatásán ismerkedtek meg, de az érzelmek csak később bontakoztak ki.

"December harmadikán volt a Seveled díszbemutatója, utána még elmentünk bulizni, és akkor kezdtünk el beszélgetni. Később, amikor a vidéki közönségtalálkozókra autóztunk a rendező Orosz Dénessel, már sokat dumáltunk. Onnan datálom a kapcsolatunkat" - mesélte Béla a Blikknek.

Forrás: Katona Színház, Dömölky Dániel

Noha elég sok munkájuk volt abban az időszakban, már februárban együtt éltek, és azóta is töretlenül támogatják egymást:

"Húzós volt, de bírtam és szerettem is, a kedvesem teljesen megértő volt és szintén elfoglalt. Ebből a szempontból a karantén nagy mázli volt. Négy hónapot töltöttünk együtt, kettesben" - mondta Béla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.