Árpa Attila exéről vallott: "Egy pszichopata karmaiból menekültem"

Fotó: Bielik István - Origo -
pszichopata Árpa Attila ex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila ma már boldog párkapcsolatban élt, de a korábbi párjával nem volt ilyen harmonikus a kapcsolatuk. Állítása szerint egy pszichopata karamiból menekült. 

Árpa Attila fülig szerelmes párjába, Czakó Alexandrába, akivel az elmúlt időszakban sok magasságot és mélységet is megéltek. "Különösen akkor, amikor drogbárónak akartak beállítani. Aztán az sem volt könnyű, amikor egy román filmsorozat forgatásai miatt fél évig gyakorlatilag külön éltünk, mert ingáznom kellett két ország között. Utána pedig jött a karantén, ami szintén számos kihívás elé állított bennünket" - mondta a Best Magazinnak Attila, aki korábbi kapcsolatáról is mesélt.

Árpa Attila szerint exe egy pszichopata Fotó: Bielik István - Origo

A hölgy pokollá tette Attila életét, miután szakítottak. "Alexandra előtt egy olyan nővel voltam együtt, aki pokollá tette az életem, miután szakítottam vele. Sajnos nem találok jobb szót, igazi pszichopata volt. Az ő karmai közül menekültem el, és hatalmas szerencsém van, hogy Alexandra karjaiba futottam" - árulta el a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.