Így köszöntötte születésnapján Bea asszonyt Gáspár Győző - Fotó

Bea asszony Gáspár Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható sorokkal lepte meg Bea asszonyt a születésnapján Gáspár Győző. Méltón megünnepelték a különleges napot. 

Gáspár Bea nemrég gyomorszűkítőműtéten esett át, ugyanis több egészségügyi problémával is küzdött: alacsony vérnyomás, cukorbetegség, súlyos elhízás, pajzsmirigyzavar. Bea kicsit aggódott, hogy milyen eredményei lesznek a műtét után, ám a mostani friss képeket nézve jó bőrben van. Győzővel együtt ünnepeltek egy csodaszép helyen, a fényűző lakomáról készült képeket pedig meg is mutatták:

"Kedves feleségem boldog születésnapot. Teljes szívemből kívánom, hogy legyél nagyon, nagyon boldog... Jöjjön olyan, soha le nem záruló korszak az életedbe, amikor a korábban esett sebek begyógyulnak, a könnyek az arcodon felszáradnak... Amikor minden arannyá válik a kezedben, amikor az otthonod egy erős várkastéllyá változik, ahol este megpihensz és másnap újra harcba indulsz... Győztes, sikeres... Legyél boldog anya akinek megöregedett kezét gyermeke könnyes szemmel csókolja, miközben azt motyogja; köszönöm... Kívánok neked ellenséget, aki erős kezeid között válik az utca porava, kiszáradt patak sarává... Kívánom, hogy legyél sikeres harcos... Mert az vagy, igazi harcos, akinek ez a földi élet csak pálya ahol győzni kell...mert ne feledd; katona bárki lehet, de harcosnak születni kell! Valahogy így kívánok neked-szívből/ boldog születésnapot, boldogat, győzteset" - írja a képek mellé Győző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.