Hihetetlen dolog történt Angliában: ki kellett hívni a rendőrséget és a kommandósokat egy szülinapi zsúrra, a gyerekek ugyanis teljesen megvadultak. 

Nagyon durva irányt vett egy ártatlannak tűnő szülinapi zsúr Bedfordshireben, Little Billingtonban. A négyéveseknek tartott bulin jelmezes felnőttek is jelen voltak, akik a Mancs őrjárat leghíresebb karaktereinek szerepbée bújtak. 

Eleinte nagyon vicces és vidám volt a hangulat, később azonban a kicsik ismeretlen okok miatt bevadultak, és ütlegelni kezdték a jelmezbe öltözött felnőtteket. Kontroll nélkül verte a gyereksereg a jelmezbe bújt felnőtteket, a szülők pedig tétlenül nézték az eseményeket. Az egyik karakternek leesett az álarc a fejéről, és mikor kiderült, hogy fekete, a gyerekek rasszista megjegyzéseket üvöltöttek felé. 

Forrás: Nickelodeon

A jelmezesek egy ponton megunták a bántalmazást, és távozni akartak a helyszínről, a szülők azonban megtiltották nekik, bezártak minden ajtót, és követelték vissza a pénzüket. A jelmezesek végül hívták a rendőrséget, és még kommandósok is jöttek, hogy rendet tegyenek - írja a The Sun