Egy képpel vallott szerelmet Benedek Tibornak Epres Panni - Fotó

Forrás: Instagram/Epres Panni -
Epres Panni Benedek Tibor szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Epres Panni nemrég egy elképesztően megható képet tett közzé a közösségi oldalán. A kiposztolt fotó Benedek Tibornak/Benedek Tiborról szól. 

Ahogy azt korábban megírtuk, életének 48. évében, súlyos betegség után június közepén elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai aranyérmes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, a magyar férfi válogatott korábbi szövetségi kapitánya.

Egy ország gyászolja még mindig Tibort, nem beszélve a családjáról. Imádott felesége, Epres Panni az utolsó pillanatig küzdött érte, feltétel nélkül és mindennél jobban szerette/szereti. Erről árulkodik az a frissen kiposztolt kép is, amely megjelent Panni Instagram-oldalán.

A William Shakespeare idézet magyar fordítása így hangzik: "Beléd szerettem amint megláttalak, te pedig csak mosolyogtál, mert pontosan tudtad."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.