párkapcsolat Paris Hilton szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden jel szerint a botrányhősnő révbe ért, és megtalálta élete szerelmét. Paris Hilton évfordulójuk alkalmából tárulkozott ki Instagram-oldalán, és vallotta meg érzéseit Carter Reum iránt.

Tavaly mutatták be egymásnak közös barátaik Paris Hiltont és Carter Reumt. Az örökösnő és a 39 éves vállalkozó hamar egymásba szerettek, és úgy tűnik, a korábban botrányos életvitelt folytató celeb a férfi mellett lenyugodott, és megtalálta a boldogságot. Legalábbis erről árulkodik Paris őszinte kitárulkozása az Instagramon, és a video, melyben forrón csókolja szerelmét.

„Attól a pillanattól fogva, ahogy besétáltál az életembe, minden megváltozott. Veled minden nap egy áldás. Te mutattad meg nekem, milyen is az igaz szerelem. Köszönöm a sok esti nevetést, a reggeli csókokat. Köszönöm, hogy melletted biztonságban lehetek, hogy fogd a kezemet, és bebizonyítottad, léteznek még igazi férfiak. Benned megtaláltam életem szerelmét, a másik felemet, a páromat, a legjobb barátomat. Köszönöm, hogy a világ legboldogabb nőjévé tettél. Izgatottan várom a közös jövőnket" - írta Paris.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.