Hét késszúrással gyilkolta meg a fiatal lányt, mert az nem ment el hozzá

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság késszúrás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szegedi Ítélőtábla 2011-ben meghozott határozatával jogerőre emelkedett Békés Megyei Bíróság ítéletével a terheltet előre kitervelten és aljas indokból elkövetett emberölés bűntette miatt életfogytig tartó fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. A feltételes szabadságra bocsátás legkorábbi időpontját 33 évben határozta meg.

A jogerős ítélet szerint a támadó és az áldozat 2005. és 2009. év között élettársi kapcsolatban éltek, melynek megromlását követően a sértett a nagymamájához költözött. Ezután a férfi több alkalommal megfenyegette a sértettet és annak családját azzal, hogy megöli őket, ha nem költözik vissza hozzá. Emiatt a sértett feljelentést is tett a terhelttel szemben zaklatás miatt. Ezt kövtően a gyilkos arra kérte a testvérét, hogy segítsen neki hazavinnie a sértettet. Elhatározta, hogy amennyiben a sértett nem megy vele haza és nem vonja vissza az ellene tett feljelentését, akkor megöli - írja az ügyészség honlapja.

Forrás: Shutterstock

Ilyen előzmények után a bűncselekmény elkövetésének napján a kora hajnali órákban a terhelt és testvére bemászott a sértett nagymamája lakóházának udvarába, a fészerben elrejtőztek és megbeszélték, hogy amíg a támadó a gyilkosságot véghez viszi, a testvére a ház előtt fog figyelni.

Miután a déli órákban a terhelt észrevette, hogy a sértett egyedül tartózkodik a konyhában, behatolt a házba és arra kérte , hogy menjen vele haza és vonja vissza a feljelentését. A fiatal lány azonban erre nem volt hajlandó, segítségért kiabált, ekkor azonban a férfo egy közepes nagyságú késsel több alkalommal megszúrta. A mellkasán ejtett szúrások olyan súlyosak voltak, hogy belehalt sérülésébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.