Pártos Csilla is részt vesz Szűcs Lajos temetésén

temetés Szűcs Lajos Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig lehetett olvasni arról, hogy Pártos Csilla, valamint egykori anyósa, Pécsi Ildikó között évek óta komoly jogi harc dúl, ami nem tett jót a családi kapcsolatoknak, és habár Szűcs Lajost apjaként szerette,úgy döntött mégsem megy el a temetésre. Most azonban meglepő hír látott napvilágot, miszerint mégis részt vesz a búcsúztatáson. 

„Csilla sosem nyilatkozott senkinek arról, hogy nem megy el szeretett apósa temetésére. A gyászt egyedül szeretné megélni, ezért nem is beszél a benne lezajló érzelmekről" – mesélte a Borsnak az egykori műsorvezető közeli ismerőse, aki szerint Csilla méltóbúcsút fog venni szeretett apósától, hiszen rendkívül jó kapcsolatot ápolt vele, amíg a fia felesége volt. Még a Pécsi Ildikóval való pereskedés alatt sem mondott Szűcs Lajos semmi rosszat volt menyére.

Fotó: Zih Zsolt/MTVA

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.