Zalatnai Cini reméli, lánya hamarosan unokával ajándékozza meg

Forrás: TV2 -
unoka Zalatnay Cini énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőt nagyon megviseli, hogy nem léphet fel, és mivel a jövő teljesen bizonytalan, elgondolkodott azon, vajon megéli-e hogy újra színpadra állhasson. Az viszont boldoggá teszi, hogy lánya, Niki, itthon kezdett el dolgozni. Zalatnay Cini nagyon reméli, hogy hamarosan megérkezik a kisunokája.

Cini nem tagadja, hogy megviseli a jelenlegi helyzet, hiszen borzasztóan hiányoznak neki a fellépések. Elkeseríti, hogy nem tudja, mit tartogat számára a jövő.

„Tök jól érzem magam, teniszezem, lovagolok, jövök-megyek, de azért tisztában kell lenni azzal is, hogy senki sem fiatalodik. Az idő pedig sok áldozatot szedett már a szakmában, s hetven felett azért ez benne van az emberben, bármennyire jól is tartjuk magunkat" - mesélte a Borsnak.

Zalatnay Sarolta nagyon vágyik unokára. Forrás: TV2

Szerinte az ő korában már nem lehet biztos abban az ember, hogy megéli a következő évet. Így abban sem, hogy újra színpadra állhat-e még valaha.

„Nem jó így, és azt kell mondjam, az én zenészgenerációmnak már nem mindegy, hogy idén vagy jövőre. Ki tudja megérjük-e, hogy újra fellépünk? Ki garantálja egyáltalán, hogy leszünk? Senki. Nekünk a jelen számít, s hogy most, amíg aktívak vagyunk, adhassunk és kaphassunk a közönség szeretetéből" – folytatta az énekesnő.

Ciniben az tartja a lelket, hogy lánya a járvány előtt hazaköltözött, és úgy tűnik, marad is, hiszen Magyarországon vállalt munkát egy egészségközpontban, ahol fizikoterápiával foglalkozik. Az énekesnő abban bízik, hogy Niki hamarosan unokával ajándékozza meg őt, noha Angliában még egy nővel osztotta meg életét.

„A múlt az a múlt. Most jobban remélem, mint ezelőtt bármikor, az én harmincéves lányom még bőven időben van, hogy kisunokát szüljön nekem" – nyilatkozta Cini.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.