Benedek Tibor nélkül a Millenium Masters sem lesz már ugyanaz

Benedek Tibor férfivízilabda csapat emlékezés millenium masters
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszantartó betegség után 47 évesen hunyt el Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó, aki előtt a Millenium Masters csapata játékkal szeretne tisztelegni. 

A világklasszis vízilabdázó, Benedek Tibor is tagja volt a Millenium Masters férfivízilabda csapatának, amit a Magyar Kupa kétnapos négyes döntőjének jól bevált programjaként tartanak számon.

A Blikk információi szerint korábban néhány csapattársban felmerült, hogy Benedek Tibor nélkül nem ugranak vízbe.

Budapest, 2017. augusztus 13. A Millennium játékosai ünneplik győzelmüket a medencében a masters korosztályú vizes világbajnokság férfi vízilabdatornáján a 40+-os korcsoport döntőjében játszott Millennium - Szentpétervár mérkőzés végén a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. augusztus 13-án. Az olimpiai bajnokok alkotta magyar férfi vízilabdacsapat 16-3-ra győzött. Középen Szécsi Zoltán, Fodor Rajmund és Benedek Tibor (b-j). MTI Fotó: Czagány Balázs Forrás: MTI/Czagány Balázs

"Az első reakcióm a felkérésre rögtön az volt, hogy Benedek nélkül nem vállalom, de aztán átgondoltam és tudom, Tibi is azt akarná, hogy játsszunk" – nyilatkozta a háromszoros olimpiai bajnok kapus, Szécsi Zoltán.

"Nagyon furcsa lesz Tibi nélkül, nekünk is, ahogy a nézőknek is. Ő a szíve-lelke volt a társaságnak, szóval, ha engem kérdeznek, én azt mondanám, nélküle ne legyen folytatás" – mondta a 2008-ban olimpiai bajnoki címet szerzett Kis Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.