Katalin hercegné hátrányos helyzetű családokat támogat - Fotó

rászorulók adománygyűjtés királyi család Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnétől megszokhattuk, hogy 3 gyermek után kifogástalan alakkal, szebbnél szebb kosztümökben tündököl, ezúttal viszont az eddigiektől eltérően, szokatlan helyzetben láthatjuk Cambridge hercegnéjét. 

Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné jótékonykodásra adta a fejét és mindezt a királyi családtól meglehetősen szokatlan módon tette. 19 brit céggel és kiskereskedővel összefogva több, mint 10 000 adományt sikerült rászoruló családoknak szétosztania.

Katalin hercegné az adományokat a Baby Basics alapítványon keresztül jutatta el a hátrányos helyzetben lévő családoknak. A hercegné nemcsak az adománygyűjtés megszervezésében vett részt, hanem a helyszínen a dobozok kibontásában, szétosztásában is segédkezett. Még arra is volt ideje a gyönyörű Katalin hercegnének, hogy összeüljün a családokkal és megkérdezze, hogy mire van még nagy szükségük - írta meg a People Magazin.

Katalin hercegné jótékonykodásáról képek is készültek, amelyeket a királyi család közé is tett Instagram oldalukon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.