Megvan a Masterchef VIP 2. évadának harmadik kiesője - Fotó

TV2 Liu Shaolin Sándor MasterChef VIP főzőműsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A MasterChef VIP 2. évadának harmadik adása sem maradt izgalmak, meghökkentő pillanatok nélkül. Egy újabb sztárnak kellett távoznia a TV2 főzős műsorából.

Ahogy azt tegnap megírtuk A MasterChef VIP 2. évadának második adásában Patai Anna és Gregor Bernadett távozott, akiknek tengeri herkentyűből készült ételt kellett elkészíteniük fél óra alatt.

A MasterChef VIP 2. harmadik kiesőjének főző karrierje eleinte nagyon ígéretesen indult, de a zsűri végül úgy ítélte meg, hogy nem fektet elég időt, energiát a konyhapult körüli munkálatokba és talán fiatal még ehhez a feladathoz.

"Sanyi, sajnos tőled búcsúzunk" – mondta szomorúan Ördög Nóra.

Forrás: TV2 Sajtószoba

Végül Liu Shaolin Sándornak, a rövidpályás gyorskorcsolyázó olimpiai bajnoknak kellett távoznia a műsorből.

„Egy kicsit csalódott voltam, de örülök, hogy nem az első körben estem ki. (...) Nagyon sok jó élményt szereztem az elmúlt két adásban, és annyit nevettünk a többiekkel, hogy ez felülmúlhatatlan élmény számomra" – mondta a frissen távozó Liu Shaolin Sándor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.