Németh Lajos Facebook közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A meteorológus úgy érezte, eljött az idő arra, hogy ő is regisztráljon a közösségi oldalakra. Németh Lajos már fent is van a Facebookon.

A meteorológus 70. születésnapját ünnepelte ez alkalomból komoly döntésre szánta el magát.
„Sokáig úgy voltam vele, amikor lefutottam életem első maratonját 50 évesen, hogy ez lesz az a teljesítmény, amely miatt a gyermekeim, majd az unokáim feltekintenek rám. Tévedtem, az hogy regisztráltam a Facebookra jobban lázba hozta őket. Az utóbbi időben egyre ferdébb szemmel néztek rám az unokáim, amiért nem haladok a korral. Amikor bejött a mobiltelefon, azt mondtam, hogy nekem bőven elég ennyi. Elég ahhoz, hogy boldoguljak az életben" – mondta a 95.8 Sláger FM-en Németh Lajos, aki elhatározta magát, regisztrál a Facebookra és létrehozza saját profilját.

Németh Lajos úgy döntött, Facebook-felhasználó lesz. Fotó: Talán Csaba

„Haladni kell a korral, nem bántam meg, hogy regisztráltam. Emiatt egy kicsit a családtagjaim szeme is jobban felcsillant. 0-24-ben az időjárással foglalkozom, így biztosan itt is megosztok majd egy-két ezzel kapcsolatos dolgot. Szívesen fogadok meteorológiával kapcsolatos észrevételeket is és egy kicsit a magánéletemből is megosztok majd" – árulta el Németh Lajos, akinek segítsége is volt az első lépéseknél.

„Az első lépések segítséggel mentek. Én még abban az időben jártam iskolába, amikor krétával írtuk a táblára az 1x1-et. Ehhez képest a mostani világ egy kicsit idegen nekem, de meg lehet tanulni. Számtalan olyan példa van előttem, hogy 80, 90 akár 100 éves felhasználók is használják a Facebookot. Ez valahol egy kihívás, azokat pedig nagyon szeretem!" – mesélte az időjós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.