Szakított párjával a Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Frazer Harrison -
Stranger Things Millie Bobby Brown szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 16 éves Millie Bobby Brown szakított rögbijátékos párjával, Joseph Robinsonnal. A Stranger Things sztárja csupán tíz hónapig volt együtt a fiúval.

A fiatal színésznő idén januárban vállalta fel kapcsolatát a 17 éves rögbijátékos Joseph Robinsonnal. Úgy tűnt, hogy a fiatalok remekül megvannak, ám a rajongóik észrevették, hogy egy ideje már nem követik egymást a közösségi médiában. Ez pedig minden bizonnyal annak a jele, hogy a pár szakított. Noha ők ezt még nem erősítették meg.

Millie Bobby Brown ismét szingli. Forrás: AFP/2018 Getty Images/Frazer Harrison

Úgy tűnik, a kapcsolatuk nem bírta a nagy távolságot, mivel Millie az USA és Anglia között ingázik a filmforgatások miatt. Joseph-et viszont a rögbi az Egyesült Királyságba köti.
Egy ismerősük szerint nagyon boldogok voltak együtt, amit meg is mutattak a közösségi médiában, ám mégsem mélyült el eléggé a kapcsolatuk. Valószínűleg mert nem tudtak elég időt együtt tölteni a munkájuk miatt. - írta a Daily Mail.

A Stranger Things színésznője nehéz időkön megy keresztül, ugyanis nem elég hogy most szakított, még kiskutyáját is gyászolja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.