Rúzsa Magdi Nemzeti Filmintézet pályázat énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben közétette a Nemzeti Filmintézet az egyik pályázatának végeredményét. A listán szereplő filmek közül az egyik szorosan köthető Rúzsa Magdihoz. 

Rúzsa Magdi egyik méltán híres dalának címe: Lesz, ahogy lesz megegyezik egy a pályázat listáján található film címével. A Filmszakmai Döntőbizottság 3 millió forintot ítélt meg a film forgatókönyvének megírására, írta meg a Blikk.

Fotó: Beliczay László

A gyönyörű énekesnő a Borsnak reagált a felröppenő hírekre.

„Ez nem véletlen, a Lesz, ahogy lesz című dalom is egy slágerem, és igen, egy film tervei körvonalazódnak, de jelenleg még csak egy forgatókönyv-fejlesztésről van szó" - árult el keveset Magdi.

A Ripost megkérdezte Radnai Pétert is, a film producerét is.

„Rúzsa Magdi egyértelműen Magyarország legsikeresebb női előadója. Neki van a legtöbb olyan slágere, aminek szerzője vagy társszerzője is. A fiatal női előadók közt egyedülálló módon dupla Aréna-koncerteket tudott csinálni, és a Magdaléna című előadása is megért a Pesti Színházban száz teltházas előadást. Ezek mind-mind Magdi elképesztő népszerűségét jelzik, és akkor még nem beszéltünk a teltházas fesztiválkoncertekről. Így jött az ötlet, hogy megnézzük, hogyan működne Magdi egy másik műfajban. A projekt egyelőre itt tart, és valóban készül egy forgatókönyv, ami Magdi dalaira épül." mondta Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.