Koronavírus - egyre kevesebb az aktív fertőzött Ausztriában

aktuális Ausztria fertőzöttek száma koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Osztrák Egészségügyi Minisztérium csökkenő tendenciáról számolt be az aktív koronavírussal fertőzött betegek számával kapcsolatban.

Az MTI tudósítója Noll Katalin jelentése alapján kedden 1434 aktív fertőzött, míg szerdán az előző naphoz képest jóval kevesebb, 1383 koronavírusos beteget regisztráltak a Covid-19 nyilvántartásában.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Bár a számokat látva, azt gondolhatjuk, hogy Ausztria kicsit megkönnyebbülhet, Bécs és Felső-Ausztria tartományában még mindig sok új fertőzöttet tartanak nyilván.

Az eddigi értesülések alapján Ausztriában 21 566 ember tesztje lett pozitív, ebből 19 464-en időközben meggyógyultak. A halálos áldozatok száma 719.

Az osztrák kormány ugyanakkor felszólította a lakosságot, hogy a nyári pihenésüket, szabadságukat országon belül töltsék.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.