Negatív teszt után lett koronavírusos a népszerű színésznő - Fotó

Forrás: -- -
színésznő Alyssa Milano fertőzött Súlyos koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű amerikai színésznő 3 negatív koronavírus-teszt után lett súlyosan fertőzött koronavírusos beteg. 

A Bűbájos Boszorkák és a Melrose Place gyönyörű színésznője, Alyssa Milano még március végén koronavírusra utaló tünetei miatt kétszer is tesztelte magát koronavírussal, ami mind a két alkalommal negatív eredményt mutatott.

Miután kicsit jobban érezte magát áprilisban csináltatott egy újabb tesztet, amikor az ujját szúrták meg és az onnan származó vérből végezték el a vizsgálatot, ami szintén azt mutatta, hogy nem fertőzödött meg a vírussal. Mivel még ezek után is produkálta a szervezete a különböző tüneteket - láz, légzési nehézség, étvágytalanság, rossz közérzet, végtagfájdalom - csináltatott egy újabb tesztet, amit már rendes vérvétellel végeztek el rajta. A gyanú beigazoldott. Pozitív lett az eredmény -írja a Blikk.

A színésznő teljesen ledöbbent, Instagramján meg is mutatta pozitív eredményét, illetve egy fotót is posztolt magáról. A fotók mellett felhívta a követői figyelmét, hogy vegyék komolyan a vírust.

"Szeretném, ha tudnátok, hogy ez a betegség nem játék, én azt gondoltam, hogy meg fogok halni, azt éreztem, hogy meg fogok halni. (...) Kérlek, vigyázzatok magatokra! Mossatok kezet, viseljetek maszkot (..) nem akarom, hogy bárki olyan rosszul érezze magát, mint ahogy én éreztem magamat." - írta fotójához a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.