Szilágyi István özvegye tíz év után találkozott újra testvérével

Fotó: Koncz Márton - Origo
Fotó: Koncz Márton - Origo -
Jolika néni testvér Szilágyi István (színész)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tragédia után Jolika nénit meglátogatta tíz éve nem látott testvére, Sarolta, aki tudja, mint megy keresztül az asszony, hiszen ő is elveszítette férjét.

Saci néni tíz év után látogatta meg rég nem látott testvérét, Jolikát. Az asszony megdöbbent azon, hogy milyen körülmények között él a nővére, pedig már kitakarították a házat.

„Bár felnőttként sosem éltünk együtt, el tudom képzelni, hogy még összeköltözünk"

- mondta az asszony a Hotnak.
Jolika néni végre tudott mosolyogni a tragédia után, testvérével együtt nosztalgiáztak, és nézegették a családi albumot.

Fotó: Koncz Márton - Origo


Sajnos azonban nem tartott sokáig az öröm, az özvegy ugyanis hirtelen távozott, mert fodrászhoz kellett mennie.
„Hiába kérleltem, hogy maradjon még egy kicsit velem, elment. Igazán elbúcsúzni sem tudtam tőle, mert a testőrei pillanatok alatt előálltak az autóval, és én már csak integetni tudtam nekik. Az évek alatt megtanultam nem sírni, így most is próbálom tartani magam. Örülök, hogy legalább eljöttem, megtettem, amit tudtam" - mondta Sarolta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.