Kibékül a család? Pécsi Ildikó találkozna rég nem látott unokájával

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
unoka Pécsi Ildikó család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta nem beszél unokájával Pécsi Ildikó, pedig imádta Csabikát. Most a színésznő férje temetésén váltott néhány szót a már 22 éves férfival, de úgy tűnik, szeretne vele külön is találkozni.

Férjét gyászolja Pécsi Ildikó, a színésznő és az olimpiai bajnok labdarúgó, Szűcs Lajos ötvenegy évig volt együtt. Az asszonyt borzasztóan megviselte párja halála.
Évek óta dúl a „háború" közte és menye, Pártos Csilla között, így unokáját, Csabikát sem látta hosszú ideje, pedig anno a szeme fénye volt a kisfiú.

Pécsi Ildikó szeretne találkozni rég nem látott unokájával. Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Most viszont a temetésen találkozhattak újra. Szemtanúk szerint a szertartás végén a 22 éves fiatalember is odament részvétet nyilvánítani az özvegyhez, majd váltottak pár szót.
Nyolc év után talán megbékélhet a két család egymással, a színésznő egy közeli barátja szerint Pécsi Ildikó nyitott lenne arra, hogy találkozzanak.

„Való igaz, hogy az unoka a családdal együtt részt vett a zárt körű temetésen. Ildikó örült, hogy találkozhatott Csabival, aki évek óta nem kereste őt. Azt hiszem, a mély gyászban ez kissé megnyugvást adott a lelkének. Attól sem zárkózik el, hogy a közeljövőben nyugodtabb körülmények között találkozzon az unokájával, hogy mindent megbeszélhessenek" – árulta el a Ripostnak L. Péterfi Csaba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.