Bemutatta legújabb dalát Kollányi Zsuzsi - Videó

dal Mr. Vasovski Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkezett a régóta várt pillanat.

Hazánk aranytorkú énekesnője ezúttal Mr. Vasovskival alkotta meg legújabb dalát, amely a "Lélegezz" címet kapta. Az izgalmas kollab már önmagában számos meglepetést rejt, de a hozzá készült klip csak fokozza a dal hangulatát. Kollányi és Mr. Vasovski nem először dolgoznak együtt: Vasovki színpadi produkciója - a Vasovski Symphonic -, és Zsuzsi már többször elkápráztatta a közönséget.

"Ez a dal egy hangulat, egy mood az összetartozásról, a szabadságról és a csodáról, amit életnek hívunk. Könnyed, befogadható muzsika. Egyszerű, szépséget és békét sugárzó képekkel szerettük volna átadni azt, amit ez a dal nekünk jelent. Reméljük mindenkinek tetszeni fog" - emelte ki az énekesnő.

"A Vasovski Symphonic óta az utunk újra és újra összefonódik, barátok lettünk. Elkerülhetetlen, hogy az új ötleteinket, érzéseinket egymással is megosszuk, ennek az eredménye a Lélegezz is" - emelte ki Kollányi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.