Furcsa alapanyagok borították ki Bíró Icát

Forrás: RTL Klub -
alapanyag főzés Bíró Ica MasterChef VIP kiborult
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A MasterChef VIP 2 egyik gyönyörű szereplője Bíró Ica érdekes helyzetbe került a műsor egyik adásában. Félő volt, hogy döntése miatt azonnal távoznia kell a produkcióból. 

A legutóbbi adásban a MasterChef VIP 2 szereplőinek disznóplacentával, lárvákkal és piócákkal kellett munkálkodniuk a konyhában.

A gyönyörű modellt, Bíró Icát ezek az alapanyagok annyira lesokkolták, hogy kijelentette:

semmit nem fog tudni kezdeni ezekkel az undorító egyedekkel - írta meg a Bors alapján a Blikk.

„Pszichésen nem az én világom ez a fajta alapanyag. Hiába mondták, hogy muszáj ennem belőle, én akkor is azt mondtam: nem. Annyira undorodom ezektől a lárváktól meg az élő piócától, hogy képtelen lettem volna bármelyiket is megkóstolni. Úgy voltam vele, akkor inkább essek ki a játékból" - nyilatkozta a a Borsnak Ica.

Bíró Ica a MasterChef VIP 2. évadában. Forrás: sajtoszoba.tv

"Tartottam attól, hogy besárgulok az undortól, vagy kijön rajtam egy herpesz. Én inkább a mediterrán vagy a magyaros ételek, pontosabban ízvilágok híve vagyok, és nekem ezek az extrém dolgok nem jönnek be. Ezt meghagytam másnak" – mondta a fitneszguru.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.