A MasterChef VIP 2 egyik gyönyörű szereplője Bíró Ica érdekes helyzetbe került a műsor egyik adásában. Félő volt, hogy döntése miatt azonnal távoznia kell a produkcióból. 

A legutóbbi adásban a MasterChef VIP 2 szereplőinek disznóplacentával, lárvákkal és piócákkal kellett munkálkodniuk a konyhában.

A gyönyörű modellt, Bíró Icát ezek az alapanyagok annyira lesokkolták, hogy kijelentette: semmit nem fog tudni kezdeni ezekkel az undorító egyedekkel  - írta meg a Bors alapján a Blikk.

„Pszichésen nem az én világom ez a fajta alapanyag. Hiába mondták, hogy muszáj ennem belőle, én akkor is azt mondtam: nem. Annyira undorodom ezektől a lárváktól meg az élő piócától, hogy képtelen lettem volna bármelyiket is megkóstolni. Úgy voltam vele, akkor inkább essek ki a játékból" - nyilatkozta a a Borsnak Ica.

Bíró Ica a  MasterChef VIP 2. évadában.Forrás: sajtoszoba.tv

"Tartottam attól, hogy besárgulok az undortól, vagy kijön rajtam egy herpesz. Én inkább a mediterrán vagy a magyaros ételek, pontosabban ízvilágok híve vagyok, és nekem ezek az extrém dolgok nem jönnek be. Ezt meghagytam másnak" – mondta a fitneszguru.