Megható: így emlékszik vissza Gregor Bernadett az édesapjára

Forrás: Csudai Sándor - Origo -
Gregor Bernadett emlék apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban lett volna 80 éves Gregor Bernadett édesapja, aki már 14 éve hagyta itt a családot. Szerettei most különleges módon emlékeztek meg rá.

Gregor József, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekes most töltötte volna be 80. életévét Gregor Bernadett és családja elmentek az egykori szülői házhoz, hogy megemlékezzenek rá.

„Nagyon hiányzik, de sok idő telt már el, ami nehezen, de gyógyítja a sebeket. A rokonokkal elmentünk Rákosligetre, a szülői házhoz, felidéztük az emlékeket. Nagyon érdekes, egészen pici voltam, de így is tisztán emlékszem a régi otthonunkra, az elrendezésre. Meglátogattuk a 17. kerületi Gregor József Általános Iskolát, aztán beültünk egy étterembe sztorizgatni, mindenkinek van egy kedvenc története róla" – mesélte a Blikknek a színésznő.

Gregor Bernadett édesapja most lenne 80 éves. Forrás: Csudai Sándor - Origo

Az egyik legkedvesebb sztorit ő is felidézte édesapjáról:
„Sokáig nem tudott aludni, miután hazaért hajnalban a munkából. A szomszéd kakasa nagyon hangos volt, nem volt mit tenni, egy idő után megkérte, hogy vágja le. Édesapámnak köszönhetően fejlődött iparággá a kakastartás Gárdonyban, mert a helyiek tudták, hogy a Jóska aranyáron veszi meg őket bárkitől" – mesélte Gregor Bernadett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.