Vasvári Vivien és Zsigmond gyermekei nagyon szeretik egymást

Forrás: instagram.com/vasvarivivien -
Vasvári Vivien család szerelem gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien és kedvese már hosszú hónapok óta egy párt alkotnak: most kiderült, hogy reagáltak a gyerekek a változásra. 

Ahogy azt korábban megírtuk, februárban mutatta meg új szerelmét a nagy világnak Vasvári Vivien. A kétgyermekes édesanya azóta is hatalmas boldogsában él Zsigmonddal, akinek szintén két gyermeke van.

"(...) Azt gondolom, nagyon lényeges, hogy ők is sok időt töltsenek egymással. Éppen ezért fontos, hogy a párom gyerekei elfogadjanak, Ariana és Edward nagyon szereti Zsigmondot. Szerintem a „mozaikcsaládoknak" fontos, hogy együtt is nyaraljanak, gyűjtsék az élményeket" - kezdte Vivi a Blikknek.

Forrás: Instagram/vasvarivivien

"Mindannyian jól eljátszanak együtt, nem teher, ha sokszor hatan vagyunk. Persze, ilyenkor nem tud kikapcsolni az ember úgy, mintha kettesben romantikázna a párjával. Amikor én voltam gyerek, nem nagyon jártunk a Balatonhoz, szeretném, ha a gyerekeink megismernék és megszeretnék a magyar tengert" - folytatta az egykori luxusfeleség, aki nagyon örül neki, hogy új kedvese és a gyermekei ilyen jól kijönnek egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.